HTML

Tárgyalástechnika minden napra

Egy kutyabarát Utcamacska - időnként kölykét nevelgetve - át-átvág a hatsávos autópályán, hogy megigyon egy pofa aludttejet a haverokkal. Az élet szép, sikeres és kicsit persze különc is. Semmi széplelkű nyávogás! Csak a valóság. Az is eléggé hasonlít egy körhintához. Mert minden helyzet egy tárgyalás. Valódi körhinta, csak kicsit másmilyen. (Tárgyalástechnika, üzletkötés, biznisz, becsület és betyárbecsület.) KÜLDJ - vicces, bosszantó, elgondolkodtató, vagy tanulságos sztorikat tárgyalásokról, üzletkötésről, technikákról, veszett helyzetekről, amikből JÓL jöttél ki. utcamacska(kukac)freemail.hu (És gyűjtjük a legidiótább céges tárgyalószoba elnevezéseket!)

Friss topikok

Címkék

agresszív (2) agy (2) agytréning (1) ajánlat (1) akadály (1) alkalmasság (2) alku (1) álláshirdetés (1) állásinterjú (5) állás interjú (1) artúr király (1) asszertivitás (1) átpozícionálás (1) baszod béla (1) béke (1) béketeremtő (1) belső erő (1) beszélgetés (1) beszólás (1) bkv (1) bkv ellenőr (1) bólogató jános (1) bugyi (1) cél (1) célkitűzés (1) cici (1) címke (1) divat (3) divatbaki (1) duplafenekű tranzakció (1) édesanya (1) eladás (3) energia (2) értékesítés (5) értékesítő (2) értekezlet (1) ezotéria (1) fáradtság (1) fehér asztal (1) felelősség (1) felkészülés (4) felvételi beszélgetés (1) figyelem (2) ghandi (1) gömb (1) hanghordozás (1) homokozó (1) illem (3) indiszkréció (1) jedi (1) karácsony (1) kávé (1) kényszervállalkozó (1) kerekasztal (2) kerekasztal beszélgetés (1) kerek asztal lovagjai (1) kocka (1) kommunikáció (3) konfliktus (1) konfliktuskezelés (1) kutyakaki (1) lelkierő (2) macska (1) manipuláció (1) manipulatív (3) megbeszélés (9) megértés (1) meggyőzés (3) megoldás (5) mello (1) míting (1) mlm (1) módszer (3) motiváció (2) nagymama (1) napoleon hill (1) nlp (1) női vezető (1) nyertes nyertes (1) nyer nyer (1) öltözködés (1) orosz katona (1) padawan (1) passzív (1) pénz (1) proaktív (1) protokoll (2) sales (8) siker (2) sms (1) stratégia (1) stressz (3) stresszoldás (2) suttyó (1) szárnysegéd (1) szerepeltolás (1) szeretet (2) szex (1) szólista (1) szomszéd (1) sztereotípia (1) tárgyalás (35) tárgyalástechnika (30) tárgyaló (1) tárgyalónevek (1) tárgyalószoba (2) telefon (1) telefonos üzletkötő (3) telemarketing (2) telesales (3) testbeszéd (3) thomas lieven (1) tükrözés (1) túsztárgyalás (1) ügyfél (6) ügynök (5) ügynökhatározó (3) üzlet (6) üzleti divat (1) üzletkötés (14) üzletkötő (7) vita (1) vizualizáció (1) win win (1) win win szituáció (1) zsiványbecsület (1) Címkefelhő

Linkblog

Te már ettél - az agyad is jóllakott?

2009.06.28. 09:45 Utcamacska

Igéretet tettem arra, hogy egy különleges módszerről - pontosabban egy készülék használatával egybekötött módszerről - fogok írni. Nem kerülgetem tovább a forró kását: Ez az AGYTRÉNING. Bővebben olvashatsz róla, kialakulásáról, valamint a vele való tapasztalatokról, ha a www.agyinfo.hu oldalt megnézed- úgyhogy ezt én most kihagynám, engedelmeddel. Legyen elég annyi, hogy egy szemüveg, meg egy fülhallgató, és egy cigisdoboznyi kütyü (csini, biznisztrendi fekete kistáskában szervírozva) az egész. Ám amit tud, az szédületes.

  • Jómagam ha használom, képes vagyok egy végigtárgyalt nap után éjjel kettőkor még a kutyát sétáltatni a ház körüli parkban.

  • Ha úgy érzem magam, mint akit háromszor megrágtak, kétszer kikakáltak, és egyszer kihánytak, akkor felrakom a fejemre, és félóra múlva futok tovább, mint a Duracellnyúl, (Akarom mondani Duracellmacska) akiben kicserélték az elemet.

  • Ha le vagyok törve, mint az éjjeliedény hallószerve, és még meghalni is csak akkor van kedvem, ha valaki ezüsttálcán hozza be nekem a brómot, vagy ha kinyitják előttem az ablakot és kihajítanak, - nos ezekben a lelki mélypontokban egyszerűen felteszem a fejemre, és a kedélykatasztrófából viszonylag gyorsan képes kihozni.

  • Ha valamiért nem tudok aludni, noha nagyon nagyon kéne, hogy másnap pihenten és fitten tegyem a dolgom, hisz tétje van a másnapi munkámnak - akkor felrakom a fejemre és elalszom szépen.

Amit én ennek a kis készüléknek köszönhetek, az nem más, mint az oldott, agyilag is fitt hétköznapok. Mindezt néhány perc alatt. A "joly joker" program 20 perces. Ezt még a legvadabb hajtásban is ki lehet szakítani a napból, pláne, ha tudod, hogy utána két-három órán át annyit tudsz majd végezni, mint máskor egy nap alatt sem biztos.

STOP! Én nem árulok ilyen készülékeket - sőt, ahová irányítottalak, ott sem az eladásból élnek. Ez a készülék ugyanis nem a tömegemberek stresszoldására kitalált csodaszer. Nem a Mónika show egyfogú nézőseregének színvonalára van kitalálva. Ez azon keveseknek való, akiknek nagyon fontos az agya, s az, hogy az agyát is jóllakassa, ha már a gyomra jóllakott. Az agy akkor van jóllakatva, ha a két agyfélteke harmóniában van egymással, az agy gazdája pedig energikus, koncentrált, fesztelen, oldott és igen-igen hatékony. 

Ebben a blogban kizárólag módszereket, nálam, nálunk már bevált, hónapok óta működő módszereket, eszközöket sorolok fel, de nem árulok semmilyen terméket vagy szolgáltatást.Tehát ha ezt a készüléket kipróbálnád, akkor NE  nekem írj, hanem a fenti linkre kattints és onnan haladj tovább. Nekem akkor írj, ha van olyan módszered, eszközöd, amivel Te szoktad megoldani a fenti problémákat, stressz helyzeteket, túlhajszolt pillanatokat.

(... na meg akkor, ha voltál valahol egy idióta nevű, vagy berendezésű tárgyalóhelyiségben) utcamacska@freemail.hu

5 komment

Címkék: agy fáradtság stresszoldás módszer tárgyalástechnika agytréning

A bejegyzés trackback címe:

https://utcamacska.blog.hu/api/trackback/id/tr841213048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mldrv 2009.07.18. 06:50:04

csodálkozom, hogy ehhez még nem volt hozzászólás.

Utcamacska · http://utcamacska.blog.hu/ 2009.07.18. 13:59:09

@mldrv: de szóltak - kiröhögték, mert leírtam, hogy eredetijét a NASA fejlesztette ki a vadászpilótáknak. Természetesen a kutatás utána kétfelé vált (mint lenni szokott) lett ez az egészségügyi területen használt termék, és lett a harcászati célú, amiről sok ismeretünk nincsen. Ettől máris egy szar lett, én meg egy hülye. Sebaj - szívesen vagyok fitt agyú hülye a sok tompa agyú hülyéző között ;)

Celtic 2009.07.19. 22:48:42

@Utcamacska: Vakok kozott kiraly a felszemu...De egeszseges latassal megaldott emberek kozott?

fenguru 2009.08.12. 15:17:37

Ez az ország mentálisan elképesztő tré állapotban van, a népesség túlpörgött, leharcolt és alapvetően tele van traumatikus rövidzárlatokkal az agya, miközben pedig hihetetlen mennyiségű kreativitásra vagyunk/volnánk képesek. Ez így sajnos sokszor abban nyilvánul meg, hogy hogyan hülyézzük le "kreatív" módon a másikat és a módszereit.
Az egy dolog, hogy minden baromságot "NASA" címszóval próbálnak rásózni az emberre, én is gyanakszom, ha ezt hallom. Mondjuk ez tényleg igazi, komoly szakirodalma van, igaz magyarul csak kevés érhető el.
Nem Macskát akarom ezzel védeni - vannak karmai, meg tudja ő védeni magát, ha kell - de a tudati technológia egy komoly szakma, nálunk is használják olimpikonok, sakknagymesterek, cégvezetők. Talán nem mind hülye...

GOLIKTJUZHTGSBFV 2013.09.01. 13:23:56

A reklámszövegük nekem hiteltelenül New Age-esen rábeszélősnek tűnik, főleg hogy nem írják le konkrétan a módszer hátterét, azonban hasonló módszerek valóban csodákat művelnek. Ez használ valamilyen feedback technlógiát? Irkálnak általánosságokat az "agyhullámokról", de a módszer hatásmechanizmusáról semmit.
Ha valakit érdekel, nagyon ajánlom a HRV mérésen alapuló biofeedbacket (pl. emwave készülékek) vagy az EEG-s neurofeedbacket.

Azért ilyen hülye a usernevem, mert amikor a "mindennickfoglaltbasszus"-ra is kiírta, h ez a nick már foglalt, kínomban elkezdtem random nyomogatni a billentyűket.
süti beállítások módosítása