Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Tárgyalástechnika minden napra

Egy kutyabarát Utcamacska - időnként kölykét nevelgetve - át-átvág a hatsávos autópályán, hogy megigyon egy pofa aludttejet a haverokkal. Az élet szép, sikeres és kicsit persze különc is. Semmi széplelkű nyávogás! Csak a valóság. Az is eléggé hasonlít egy körhintához. Mert minden helyzet egy tárgyalás. Valódi körhinta, csak kicsit másmilyen. (Tárgyalástechnika, üzletkötés, biznisz, becsület és betyárbecsület.) KÜLDJ - vicces, bosszantó, elgondolkodtató, vagy tanulságos sztorikat tárgyalásokról, üzletkötésről, technikákról, veszett helyzetekről, amikből JÓL jöttél ki. utcamacska(kukac)freemail.hu (És gyűjtjük a legidiótább céges tárgyalószoba elnevezéseket!)

Friss topikok

Címkék

agresszív (2) agy (2) agytréning (1) ajánlat (1) akadály (1) alkalmasság (2) alku (1) álláshirdetés (1) állásinterjú (5) állás interjú (1) artúr király (1) asszertivitás (1) átpozícionálás (1) baszod béla (1) béke (1) béketeremtő (1) belső erő (1) beszélgetés (1) beszólás (1) bkv (1) bkv ellenőr (1) bólogató jános (1) bugyi (1) cél (1) célkitűzés (1) cici (1) címke (1) divat (3) divatbaki (1) duplafenekű tranzakció (1) édesanya (1) eladás (3) energia (2) értékesítés (5) értékesítő (2) értekezlet (1) ezotéria (1) fáradtság (1) fehér asztal (1) felelősség (1) felkészülés (4) felvételi beszélgetés (1) figyelem (2) ghandi (1) gömb (1) hanghordozás (1) homokozó (1) illem (3) indiszkréció (1) jedi (1) karácsony (1) kávé (1) kényszervállalkozó (1) kerekasztal (2) kerekasztal beszélgetés (1) kerek asztal lovagjai (1) kocka (1) kommunikáció (3) konfliktus (1) konfliktuskezelés (1) kutyakaki (1) lelkierő (2) macska (1) manipuláció (1) manipulatív (3) megbeszélés (9) megértés (1) meggyőzés (3) megoldás (5) mello (1) míting (1) mlm (1) módszer (3) motiváció (2) nagymama (1) napoleon hill (1) nlp (1) női vezető (1) nyertes nyertes (1) nyer nyer (1) öltözködés (1) orosz katona (1) padawan (1) passzív (1) pénz (1) proaktív (1) protokoll (2) sales (8) siker (2) sms (1) stratégia (1) stressz (3) stresszoldás (2) suttyó (1) szárnysegéd (1) szerepeltolás (1) szeretet (2) szex (1) szólista (1) szomszéd (1) sztereotípia (1) tárgyalás (35) tárgyalástechnika (30) tárgyaló (1) tárgyalónevek (1) tárgyalószoba (2) telefon (1) telefonos üzletkötő (3) telemarketing (2) telesales (3) testbeszéd (3) thomas lieven (1) tükrözés (1) túsztárgyalás (1) ügyfél (6) ügynök (5) ügynökhatározó (3) üzlet (6) üzleti divat (1) üzletkötés (14) üzletkötő (7) vita (1) vizualizáció (1) win win (1) win win szituáció (1) zsiványbecsület (1) Címkefelhő

Linkblog

Azt hiszed, te nem csinálod? Dehogynem! Ez olyan, mint a szex!

2009.06.26. 19:45 Utcamacska

Amikor körbeküldtem a hírt a barátoknak és üzletfeleknek; nimááá nyitottam egy bogot, amin a tárgyalásokról lehet beszélgetni, tanulni róla, egy csomóan visszaírtak: dehátéén nemvagyokszééélszeeeesss! (Gy. k.:De hát én nem vagyok sales-es) Kérem alássssan, rossz hírem van.

Mindenki szokott tárgyalni! Tárgyalni ugyanis nem csupán üzletkötési célzattal lehet, ahogy smárolni sem csak a szex miatt szoktunk. Tárgyalás egy ötletbörze, egy kedves kávézás, ahol értékeljük az eddigi időszakot - akár tárgyalószobán kívül is! - tárgyalás az üzleti ebéd, ahol semmi más célunk nincs, mint a jó kapcsolat építése és a kedves ügyfél megtartása. Tárgyalás, ha telefonon leordítod a beszálítód műbőrkalapját, mert nem volt képes péntek este hattól hétig előállítani azt a dolgot amit kértél tőle. Igen! Telefonon is tárgyalsz, Kedves Olvasó! A tárgyalás ugyanis az a műfaj, amit mindig csinálunk. Tárgyalunk a gyerek ofőjével, ha az a rossz fát tett a tűzre, tárgyalunk bizony az orvossal is, ha mellimplantátumot akarunk betetetni suttyomban a csüggedőkbe, tárgyalunk a hentessel, ha nem elég szép a csirkecomb.

Amit itt tanulhatsz, az nem csak az értékesítő szakmákban dolgozók számára lehet tehát hasznos - bár kétségtelen, hogy nekik életük a tárgyalás, a megbeszélés, az ügyfélszerzés.

Mivel holnap nem leszek gépközelben, így kénytelen vagy várni a módszerre amit ígértem! ne csüggedj, elárulok róla pár titkot: 

  • Akár akarod, akár nem, akkor is alfa állapotba -vagyis relaxációba-ringatja bájos, agyadat, ha az a; alig használt b; nem akarod c; még eddig sose jött össze d; nem hiszel benne
  • Akkor is kb 20 perc kell ahhoz, hogy 6 óra (Ismétlem: 6 óra!) aktív pihenésnek megfelelő elme és fittségi állapotba juthass, ha ezt nem hiszed el.
  • Eredetijét a NASA fejlesztette ki.

 

Ha kitalálod miről van szó, bátran bökd a hozzászólások közé - ha nem jössz rá, akkor várj szépen a következő bejegyzésre. Ha addig is eszedbe jut bármilyen tárgyalási sztori, amit megosztanál velem, küldd az utcamacska@freemail.hu címre.

7 komment

Címkék: szex értékesítés állásinterjú tárgyalás megbeszélés sales üzletkötés tárgyalástechnika

A bejegyzés trackback címe:

https://utcamacska.blog.hu/api/trackback/id/tr21210743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trackback: 2009.07.13. 00:07:53

"Eredetijét a NASA fejlesztette ki"

Brehehe

Utcamacska · http://utcamacska.blog.hu/ 2009.07.13. 08:34:14

Nem tudom, mi köze a békának a NASA-hoz - de nézd meg a fenti készüléket és olvass utána a hivatkozott weblapon. www.agyinfo.hu (Az eredeti kutatás célja az volt, hogy ne potyogjon le a vadászgép, ha a pilóta egy picikét indiszponált. A készülék egy másik változatát erre a célra ma is használják. A fejlesztés-kutatás kettévált, orvosi és hadi irányban. Az orvosi kutatásokkal alátámasztott hazai kutatók által is folyamatosan fejlesztett és tesztelt készülék az, amiről beszéltem. Mielőtt brekegsz, előbb olvass utána. Akkor lesz majd okod brekegni, ha az ügyeletes tárgyalástechnikai horoszkóp után olvasod ezt a postot. Jelenleg még van annyi, a szakmához, tárgyhoz kapcsolódó témám, hogy horoszkópot nem tervezek..)

Trackback: 2009.07.15. 13:49:31

Ehm, megkockáztatva azt, hogy minden innen eredő klikk után is kapsz százalékot :D meglátogattam a weboldalt, ahol a szokásos kép fogadott, wannabedoktor Agyvihar professzornéval, meg a számos publikációjával (melyek kizárólag olyan elismerten tudományos szaklapokban jelentek meg, mint a sajátfejlesztésű Harmonet weboldal).

A device, illetve az egész koncepció kimondottan a szcientológiás E-méterre meg a szintén szci-affiliated Dr.Lenkei termékeire ill. marketingstratégiájára emlékeztet.

Anyway, légyszi küldj egy olyan .gov végződésű linket, ahol az említett készülék kifejlesztéséről és hatékonyságáról írnak.

Brekk.

Utcamacska · http://utcamacska.blog.hu/ 2009.07.15. 16:11:49

Bocsánat erre a sértegetésre inkább privátban válaszolnék. Nem moderálom ki.

Trackback: 2009.07.15. 18:11:59

Egy link is elég lenne, de tényleg..

Utcamacska · http://utcamacska.blog.hu/ 2009.07.15. 21:28:08

www.agyinfo.hu a magyar oldal-onnan keress tovább, nekem ez után a kirohanás után ne haragudj, de nincs kedvem hozzád. Tök lényegtelen amit kérsz, nem érdekel az egész, csak kötözködsz. Használd a guglit, a barátod, én nem vagyok az.

Bit Rot 2009.07.19. 23:32:10

@Utcamacska:
Lehet, hogy targyalastechnikaban jo vagy, a blog se rossz (most olvastam vagy 10 kommentet), de Trackback leszerelese messze nem vall profizmusra.
süti beállítások módosítása